iPhone servis i podrška. Postavite pitanje i naši mac tehničari će vam odgovoriti za manje od 30 minuta. Molimo vas da budete precizni jasni i da u vašem pitanju upišete serijski broj i model vašeg iPhone uredjaja kako bi vam mac tehničari adekvatno odgovorili na vaše pitanje.

Postavite pitanje

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

7 Replies to “iPhone podrška”

 1. Jeli moguce skinuti “Activation Lock” sa clean Iphone 6S Plus i koja je cijena ako je moguce?

  LP

 2. Da li mogu ja kao Iphone korisnik iz Srbije da vezem svoju kreditnu karticu ako se vezem za Hrvatski region umesto US ti tako operisem na AppStore ili moram da kupujem gift kartice

 3. Poštovani,

  Zaboravio sam Apple ID,samo od tih podataka znam loziku.Na koji način bih mogao doći do apple id? Telefon je vraćen na tvorničke potavke.

  Lijep pozdrav

 4. Imam ajfon 15 pro max zaključan na vlasnika, vlasnik je moja žena ali ne zna parametre da bi ga otključali, promenila je i broj telefona jer je došla iz CG. Koja rešenja postoje?

 5. Postovani,

  Na zadnjoj kameri mi se pojavila ljubicasta linija koja je mala i vidljiva kada se zumira slika nakon slikanja. Telefon je kupljen polovan i nije bio izlozen delovanju lasera da ja znam. Da li je potrebno zameniti celu kameru, u pitanju je 13 pro?